8 okt. 2013

Essie - Bordeaux / röd tisdag

Äntligen har en av mina favoritfärger -rött- fått en egen dag; nämligen bestämt Röd Tisdag i regi av Malin på En mammas naglar
Essie Bordeaux bar jag som hel manikyr för några veckor sedan och älskade varje sekund av det! Med hel manikyr menar jag att alla 10 fingernaglar fick lack på sig; till skillnad från den hos mig alltmer förekommande "bloggmanikyren" som bara omfattar de 4 naglar som syns på foton. Bordeaux är ett rött lack med jellyfinish; det blir inte opakt förrän man kommit upp i en del lager. Jag körde med två men om du verkligen ogillar ojämnheter i täckning så föreslår jag tre lager. Formulan var trevlig och flöt bra på naglarna, jag har inga klagomål. Färgen är underbart djup, det är en svärtat röd; oxblodsfärgad om man så vill. Det torkar glansigt men med överlack blir det ju extra underbart; total spegelglans! Jag älskar det här lacket och rekommenderar det till alla som gillar klassiskt snygga vampiga naglar. 

// Here's my contribution to Red Tuesday at En mammas naglar. I wore Bordeaux by Essie a few weeks ago and loved it! It's got the "fall favourite" down pat; oxblood shade, mirror shine, beautiful jelly formula. Highly recommended for classic vampy nails. //

4 kommentarer:

 1. Åhhh så otroligt läcker. Så härlig röd nyans. Så mörk och varm. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan verkligen rekommendera det här lacket! ett av Essies allra bästa faktiskt!

   Radera
 2. Ser vansinnigt tjusigt ut på dig! Nästan så jag själv blev sugen på att bära rött krämlack, vilket inträffar extremt sällan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är verkligen sådär klassiskt snyggt, man vill nästan flytta till Frankrike och börja klä sig i Chanel för att matcha ordentligt :)

   Radera